SR Egyensúly

Üdvözlöm, a nevem Dr. Csókási Zsolt!
 
Dr. Csókási Zsolt   Immáron több mint két évtizedes szakorvosi gyakorlattal rendelkezem, a tanulmányaimat hazai és külföldi egyetemeken végeztem. Ultrahang vizsgálatokat 1988 óta végzek. 1997-ben ismerkedtem meg a Sunrider nyújtotta megoldásokkal. Ezt a tudást 2001 óta intenzíven használom a páciensek táplálkozásterápiájában is. Tapasztalataim így éppúgy saját és családom fogyasztása által, mint munkatársaim, orvoskollegáim és a páciensek visszajelzései révén alakul ki. Az elmúlt másfél évtizedben ezt az egy termékcsaládot alkalmaztam. Ennek természetesen megvannak a maga hátrányai, és az előnyei is. Hátránya hogy nincs összehasonlítási alapom más termékcsaládokkal szemben. Hatalmas előnye azonban hogy egyes termékek, termékkombinációk hosszútávú, a szervezetre gyakorolt hatásait behatóan tudtam vizsgálni, s ezáltal kiismerni. Azt tapasztaltam hogy a hatékony egészségmegőrzéshez és újraépítéshez az alapos diagnosztika nélkülözhetetlen, melyet 3-4D ultrahanggal végzek. Ennél a módszernél a készülék magas minősége mellett a vizsgálati technikák beható ismerete is nélkülözhetetlen. Ebből következik hogy sok hasonló tünet(-együttes) mellett is, mindenkinek eltérő az egészségügyi státusza. Ezért minden egyes páciens és fogyasztó esetében a személyreszabottság kulcsfontosságú.

Úgy tapasztaltam hogy a sikeres táplálkozásterápiához az alábbiakra van szükség:
  * Elfogadás
  * Együttműködés
  * Kitartás
   Az évek során a hatékonyságot úgy tudtuk javítani, hogy a terápia során szoros együttműködést alakítottam ki kollégáimmal, munkatársaimmal melynek lényege hogy a diagnosztikus munka után orvosi szempontokat figyelembe véve olyan terápiát javaslok mely képes a szervezetben öngyógyító folyamatok beindítására. Ezen folyamatok eredményei számtalan ok-okozati összefüggés révén alakulnak ki. Így az egészségvisszaállítás folyamatai időben csak megbecsülhetőek. Többek közt ebben is nagy segítségünkre van több mint egy évtizedes tapasztalatom. Minden termék másként hat éppúgy ránk is mint társainkra, ezért indítottuk el a rendszeres konzultáció lehetőségét. Munkatársaimmal hetente akár többszöri konzultáció is lehetséges telefonon, e-mailben vagy akár személyesen is. Azonban lehetőség van orvosi konzultációra is 1,5-2 havonta, valamint csoportos konzultációra, továbbképzésre szintén 2 havonta vasárnaponként.

   Ez már egy kipróbált, és bevált út ahhoz hogy a táplálkozásterápia - akár kiegészítve más terápiás metódusokkal is - szakértői kezekben hosszútávú egészségmegőrzést, jelentős mértékű egészségvisszaállítást tudjunk elérni mellyel egyben a magyar egészségügyet is tudjuk szolgálni.